how to develop own website

Data i Bilsystemet

Vi arbejder hårdt for, at dataen i Bilsystemet er af højeste kvalitet, og at dataen bliver benyttet rigtigt. Vi kvalitetssikrer, formidler, forædler og præsenterer bildataen professeionelt og sikkert for dig og dine kunder.

Bildata fra Mobile.de

Vi har arbejde med data'en fra Mobile.de siden 2017, og vi har vist 29.400 biler med store billeder, leasingpriser og beskrivelse på dansk. Vi kender mulighederne og faldgrupperne med denne erfaring. Det er afgørende at man som leasingrådgiver får korrekt og fyldestgørende bildata. Dine kunders adfærd ændrer sig, så de i stigende grad vil have alle bildata til rådighed både til research og til køb. Bilsystemet er direkte integreret til Mobile.de, og med en eksklusiv data-aftale, er alle biler tilgængelige på Bilsystemet.
40000

Tyske forhandlere

10000

Nye biler hver dag

1500000

Biler til salg/leasing

Dataflow

For Bilsystemet kan oprette et tilbud på et sekund, skal vi have styr på mange ting

Tilbud oprettes på ét sekund

Arbejdsprocesserne er automatiseret med høj datasikkerhed og hurtige svartider
 • 1. Tilbud oprettes med kundedata

  Leasingrådgiver opretter tilbud med kundens data og kørselsbehov. Kunden slås op i Bilsystemet og valideres.

 • 2. Bilen hentes fra Mobile.de

  Direkte integration til Mobile.de.

 • 3. Leasingpriserne beregnes

  Beregningen foretages ud fra en prisalgoritme, som medregner en række variabler fra Mobile.de og prædefinerede konstanter fra leasingrådgiveren.

 • 4. Store billeder og danske tekster hentes

  Bilsystemet henter direkte de største billeder, og viser alle tekster samt udstyr på dansk.

 • 5. Sikker præsentation af tilbud

  Tilbud og priser behandles sikkert som fortrolige oplysninger imellem leasingselskab og kunde. Præsentationen er professionel uden og reklamer, som en VIP-kunde forventer det.

Tilbud er klar til at blive sendt til kunden
Godkendes og sendes med ét klik

Du får korrekt og fyldestgørende bildata

Det er det mest afgørende aspekter for højere salg. Kundernes adfærd ændrer sig, så de i stigende grad selv undersøger potentielle biler, priser og alle bilens detaljer.

1

Derfor ingen fiktive tilbud

Markedet er fyldt med falske tilbud på biler, som kunden ikke kan lease. Det er meget udbredt i bilbranchen, at kunder lokkes af for billige tilbud på solgte biler, for derefter at sælge ham en anden bil. Det er dårlig service.
Bilsystemet tager kampen op imod falske tilbud. Det viser ikke solgte biler eller eksempler på bil-tilbud. Bilsystemet fjerner automatisk solgte biler.
Bilsystemet sikrer, at kunden ikke får falske tilbud på biler.

2

Fordelen med 1,5 mio. biler

Med Bilsystemet kan du indfri kundens ønsker til drømmebilen. Du har måske 3-4 Audi'er stående, men Bilsystemet har 130.000 Audi'er. Og det er en fordel, når kunden har ønsker til fx model, årgang, farve, motor, kabine og udstyr.
Se 87 Audi'er: A6, Stationcar, sort, 2013-15, soltag og over 250 HK

3

Prisalgoritmen i systemet

Siden 2017 har vi arbejdet på og forbedret vores prisalgoritme, som automatisk udregner leasingpriser på 1,5 mio. biler.
Prisalgoritmen benytter i dag en lang række variabler, for at give den mest præcise pris. Man får først en vejledende pris, og den kan derefter justeres, hvis avancen skal tilpasses. Det har været kompliceret at lave et system, som er simpel at bruge.

Læs mere om produktet

Målet er bedre kunderådgivning om biler på flexleasing.
Tilbudssystenet er til bilforhandlere og leasingselskaber. Rådgiveren får en billig og nem måde at lave professionelle tilbud til jeres kunder.